GIFT OF A LIFETIME STIFTELSEN

VI HJELPER DER VI KAN

I tidlig alder begynner Progeriabarna å skrive såkalte “bucket lists” – lister over personer de vil møte, eller steder de vil se, mens de enda er blant oss. Et barn skal ikke behøve å tenke på, eller skrive slike lister.

Vi jobber hardt for å hjelpe dem med å krysse av deres største ønsker. Vi har allerede oppfylt mange ønsker – noe du kan lese mer om her.

Men, vi hjelper på flere områder. Vi samler også inn penger til forskning for en kur for Progeria, samt at vi hjelper familier med støtte til alt fra medisinsk behandling til begravelser.

ALT ER BETALT FOR

ÅRLIGE SAMLINGER

Det er viktig for både Progeriabarnet, og deres familiemedlemmer, med samlinger. Det å kunne snakke med andre som forstår akkurat hva du går gjennom, er ubetalelig.

Vi arrangerer en uke med fantastiske opplevelser og aktiviteter for dem, og gjør alt for at de skal glemme sykdommen når de kommer på reunion.

For at alle familiene skal ha mulighet til å komme, er hver samling gratis for dem å komme på. Alt fra flyreiser og transport, til hotell, mat og aktiviteter er betalt for. Alle familiene har høye utgifter i forbindelse med barnets sykdom, og derfor er det fint for dem med en uke hvor de kan slappe av. Mange snille sjeler hjelper oss når vi arrangerer samlinger - og dú kan være en av dem!

NORGE 2017
SAMLING I OSLO!
24-29 AUGUST 2017

Progeriabarna var i Oslo fra 24-29 august i år. I denne videoen blir du kjent med noen av barna som var på besøk.

Klikk på play-knappen for å se video!

DU KAN GJØRE DRØMMER TIL VIRKELIGHET!

Med din hjelp kan Progeriabarnas støste ønsker gå i oppfyllelse.